Бърни чака момче

03 April 2020 08:58
Бърни чака момче
Източник: TopGear
В кариерата си на собственик на отбор във Формула 1, а след това и на бос на целия световен шампионат Бърни Екълстоун поне на няколко пъти е доказвал, че за него няма невъзможни неща. И тази силна серия не спира: 89-годишният бивш шеф на Формула 1 очаква първия си син, тъй като 44-годишната му съпруга Фабиана е бременна.

Слуховете бяха потвърдени от швейцарския вестник Blick, който се свърза с Бърни и той обяви, че синът му трябва да се роди през лятото. Екълстоун също така обясни, че след като вече не се занимава с Формула 1 двамата с Фабиана „имат повече време да се упражняват” в желанието им да имат дете.

„Имам само едно желание, като всички родители, детето да се роди здраво – уточни Бърни. – Надявам се, че няма да има желание да има нещо общо с Формула 1.”

Това ще е четвъртото дете на Екълстоун, който има три дъщери: 65-годишната Дебора от първата му съпруга Айви и Петра (31 години) и Тамара (35 години) от втората му съпруга Славица.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ