Fisker загатна брутален Ocean

06 April 2020 09:06
Fisker загатна брутален Ocean
Прочетете повече за:
FiskerOceanвсъдеходХенрик Фискер

Докато Tesla вече продава своя кросоувър Model Y, неговият потенциален конкурент от Fisker засега съществува само на хартия. Стартът на производството е планиран за последната четвърт на 2020 г, но все още не е ясно къде ще се осъществява то. Това обаче не пречи на дизайнера Хенрик Фискер да фантазира по темата.


Подгрявайки интереса на публиката, той показа в личния си Twitter как ще изглежда всъдеходната версия на всъдехода. Тя ще получи разширени калници, допълнителна защита на долната част и багажник на покрива, в който е поставена резервната гума. Именно тя обаче стана част от отделна история.

 

Фискер твърди, че неговият екип е успял да намери „удивително място“, на което ще бъде поставено резервното колело. И обеща, че до седмица ще сподели информация за него. Той побърза да уточни, че не става дума за предния багажник (твърде малък), както и за задния (няма място). Не е и покривът, така че ще трябва да почакаме няколко дни.

 

Хардкорният Fisker Ocean не е проста идея, като специалната версия ще бъде показана догодина. Тя ще бъде предназначена за спасителните служби и за военните.

 

Що се касае до стандартния електромобил, в САЩ неговата цена ще стартира от 37 499 долара. Машината ще има пробег от 483 км с едно зареждане.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ