Най-луксозният Ford Mustang

07 April 2020 09:38
Най-луксозният Ford Mustang
Най-луксозният Ford MustangНай-луксозният Ford MustangНай-луксозният Ford Mustang

Студиото Abimelec Design представи няколко изображения на спортното купе Mercury Cougar, което е направено на базата на Ford Mustang, моделна година 2021.
Всъщност, в момента Ford Mustang е най-популярният модел от този клас, като интересът към него се покачва. Брандът Mercury, който принадлежи на Ford, вече отдавна е в историята, същото се отнася и за нейния двуврат модел Cougar.


Затова и студиото Abimelec Design реши да представи свое виждане за най-луксозния съвременен Ford Mustang, който всъщност представлява роден брат на Mercury Cougar. Дизайнерите са подготвили няколко варианта, в които се предлагат различни съчетания на цветове на интериора и екстериора.

 

Почти всички елементи изглеждат уникално за Cougar, като полученият автомобил много прилича на първото и на второто поколение на модела. Най-първата версия на купето има същия дизайн на задните светлини, а бродеща пума е заменила скачащия кон на решетката на радиатора.

 

Под капака на Mercury Cougar 2021, създаден от Abimelec Design, е поставен 3,5-литров V6 двигател на Ford с мощност 450 к.с. и 691 Нм въртящ момент. Cougar и Mustang стават принципно различни модели през 1974 г., когато се появява Mustang II. Тогава Cougar заменя остарялото купе със средни размери Ford Torino.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ