BBC TopGear #165: Месецът на супер-приключенията

01 July 2017 13:25
BBC TopGear #165: Месецът на супер-приключенията
BBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключениятаBBC TopGear #165: Месецът на супер-приключенията
Не, че през другите месеци не ни се случват вълнуващи предизвикателства, но юни, въпреки непоносимите си жеги, ни донесе безброй усмивки зад волана на удивително пъстра палитра от супер-автомобили ( и не само де)! Наистина, страниците на брой 165 са пълни с някой от най-интересните и вълнуващи супер- и хипер-коли на планетата. Самите ние, тук в България, бяхме изправени пред предизвикателството на най-лудото състезание на годината - „Луда Надпревара“, където Наско Марков се блъскаше на една поляна с една розова кола, а бяхме част и от „Премиум Рали“, което отново фамозно и неповторимо събра автомобилистичния елит от супер- и хипер- автомобили. Започваме да си говорим за екзотики още от „Стартер“ не с кого да е, ами със самия Мат Леблан, който ни разказва за неговите. Веднага след това изправяме в безмилостно сражение BMW M4 срещу Alfa Romeo Giulia QV. Атмосферата се нажежава до червено, защото караме цялата гама на Porsche (включително и чисто новото GT3) по пътищата у нас и по света, както и на писта „Истанбул Парк“ в Турция. Нещата далеч не се успокояват на следващите страници, ами напротив – Синята Фурия Ford GT побърква сетивата ни по крайбрежния калифорнийски път и писта „Лагуна Сека“, а веднага подкарваме на една страна не по-малко вълнуващия оранжев McLaren 720S, за да разберем дали най-накрая са разбрали, че науката не е всичко. След това определено оставяме науката настрана и отиваме на стриптийз, за да премерим качествата и усещането от „разсъблечените“ пистови оръжия GT3 RS, AMG GT R и M4 GTS. Между другото си говорим и за бъдещето на моторните спортове и дори за летящ коли, а се връщаме и в миналото с Aston Martin, за да се позабавляваме с наследството на компанията в празен хангар, преди той да стане техен завод. И накрая, за капак, нашите колеги от Британия ни се хвалят, че имат DB11 и 570GT за „служебни“ коли, а ние през сълзи се разделяме с нашето 530d! Може би тук трябва да кажем, че животът е несправедлив, но прочитайки горните редове трябва да сме доста безочливи, за да го направим. Усмихваме се, беше хубав месец, а брой 165 е вече на пазара, за да го споделим и да ви направим част от всичко това... Бързайте да си го купите, че ние много бързахме да го направим!

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ