Peugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етап

15 January 2018 10:10
Peugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етап
Peugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етапPeugeot диктува темпото в Дакар, отмениха етап
Прочетете повече за:
PeugeotДакар
[URIS id=3730] По време на втората част от маратонския етап на тазгодишното рали Дакар, състезателите изминаха 498 състезателни километра. В най-високата точка трасето мина 4786 метра надморска височина. Карлос Сайнц  и Лукас Круз продължават да водят в общото класиране, а Стефан Петерханзел и Жан- Пол Котре спечели етапа, който е без право на външна асистенция. Това е 40-та етапна победа за Петерханзел на етап на Дакар. Жертвайки се, за да помогнат на френските си колеги в предходния етап,, Сирил Депре и Давид Кастера се завърнаха с едно от най-добрите времена и заеха втората позиция на етапа, като бяха само 49 секунди по-бавни от Петерханзел и Котре. Следващият етап от Тупица в Боливия и Салта в Аржентина е отменен поради силния дъжд. Условията правят изграждането на бивак в Тупица трудно, заплашвайки да направят маршрута, планиран от организаторите невъзможен. Вместо това, състезателите и техните поддържащи екипи ще пътуват до Салта по асистентския път.  

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ