McLaren 570S заряза покрива

05 July 2017 10:53
McLaren 570S заряза покрива
McLaren 570S заряза покриваMcLaren 570S заряза покрива
Прочетете повече за:
McLaren

Запознайте се с новия 570S Spider - малкото открито попълнение в гамата на McLaren е вече тук. Използва технология за демонтируемия покрив от по-големите братя 650С и 675LT, като производителя твърди, че механизма добавя 46 килограма повече от стандартния 570S Coupe. Това обаче е единственото допълнително тегло, което ще получи кабриолета, тъй като в монокока на McLaren-а структурната твърдост е изключителна и по никакъв начин не страда заради липсата на доукрепващ покривен панел, а от там не се налага добавянето на допълнителни компоненти по шасито за да го втвърдят.

Когато дойде време за малко свеж въздух и полъха на вятъра можете да свалите покрива само за 15 секунди и то при скорост до 40км/ч, а затварянето обратно коства същото време. Панелите на тавана се прибират под специален капак, който приятно допълва визията при пътуване със свален покрив.

Пътниците могат и да вдигат или свалят електрическия стъклен дефлектор за въздуха, докато покрива е свален, за да намалят духането в интериора или да улеснят достъпа на акустичната нирвана от двигателя. Опционалната спортна изпускателна система пък предоставя възможност за вкарване на още двигателен тътен в интериора.

Прибирането на покрива обаче променя аеродинамиката на 570S и от McLaren са компенсирали това, чрез добавянето на заден спойлер, който е 13 мм по-висок от 570S и увеличава притискането към асфалта.

По отношение на динамиката 570S Spider разполага със същите технически параметри от версията с фиксиран таван - 570 конски сили и 600 Нм. Седем-степенна предавателна кутия с два съединителя пренася мощността към задните колела и ускорява супер-спортната кола до 100 км/ч за 3,2 секунди и до 328 км/ч. По-интересното е, че със свален покрив 570S Spider може да достигне до 315! Стряскащо за пътуване без покрив над главата ви...

McLaren предлагат 570S с общо 20 цвята, включително и три нови: Cuarcao Синьо, Vega синьо и Sicilian жълто. Клиентите могат допълнително да персонализират колата си, чрез избирането на опционални стилистични пакети за покритието на покрива, колонките на челното стъкло или задните опори. Има и нови джанти и ново опционално черно покритие за спирачните апарати.

Открития 570S ще направи своя дебют по време на фестивала на скоростта в Goodwood на 29 юни като доставките ще започнат през септември на цена от 200 000 долара в Щатите.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ