Наградиха най-бързите от тракдей събитието в Серес

21 March 2018 08:18
Наградиха най-бързите от тракдей събитието в Серес
Наградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в СересНаградиха най-бързите от тракдей събитието в Серес
Прочетете повече за:
СересOverdriveПремиум рали
[URIS id=5652] В шоурума на Overdrive се проведе официалното награждаване по случай Overdrive Lap Battle Season Opening ft. Premium Rally в Серес, Гърция. Участници, партньори и приятели на събитието споделиха моменти от скоростния уикенд в компанията на част от участващите суперколи, паркирани в шоурума. Отличията и призьори в следните категории са: Клас Пистови автомобили: С. Добрев с AMG GT3 и време от 1:17,26 мин. Клас Porsche: В. Димитров с Porsche 997 GT3 RS и време от 1:24,12 мин. Клас BMW: С. Фолев с BMW E46 M3 и време от 1:24,43 мин. Клас GTR: П. Драгнев с време от 1:28,34 мин. Клас Open: М. Николов с Dodge Viper и време от 1:26,30 мин. Клас под 400 к.с.: отново С. Фолев с BMW E46 M3 Клас Slick: отново 1-во място за В. Димитров с Porsche 997 GT3 RS Клас Street бе спечелен от М. Николов и Dodge Viper Best of The Rest Slick: Н. Петров с Subaru WRX STI и време от 1:31,42 мин. Best of The Rest Street: И. Асенов с автомобил AMG GT R и време от 1:27,93 мин. Специалната награда от пилота Георги Дончев - Най-голям прогрес, спечели С. Филипов с автомобил Porsche 997 Cup. Участниците бяха наградени и от Премиум Рали София - Свети Влас с Трофеи в категориите: Най-млад участник за А. Стефанов, Представител на Дамите за Й. Литовска и най-много обиколки за У. Г. Ето и кратка равносметка за изминалия скоростен уикенд на пистата в Серес: 10 от участващите автомобили са с впечатляващи времена под 1:25 мин. Средната скорост за тракдея е 140 км/ч, а най-високата 158,3 км/ч в рекордната обиколка от 1:12,4 мин. с AMG GT3! Общо над 4000 обиколки от всички участващи, повече от 18 000 к.с. под капака на суперавтомобилите или иначе казано: близо 500 к.с. средно за автомобил и безброй усмивки и адреналин: това е Overdrive Lap Battle. Организаторите обещават да ни радват с още такива състезателни формати, като следващият ще е по време на Премиум Рали София - Свети Влас 2018, отново на писта Серес и отново обещаваща извънредни дози адреналин и скоростни времена.  

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ