Merc E63 AMG на писта (Видео)

30 January 2013 10:55
Merc E63 AMG на писта (Видео)
Прочетете повече за:
Mercedes-BenzE63 AMG

Обновените седан и комби на E-класата със сигурност ще изпълнят ангажимента си на безопасен семеен автомобил за хиляди семейства по света. Моделът E 200 CDI например приветства бензиностанциите с пренебрежителна усмивка и отминава със среден разход от 4,9 л/100 км. А най-малкият бензинов мотор може да се похвали със сертификат за изпълняване на изискванията Евро 6 въпреки сносната максимална скорост от 233 км/ч и 7-степенния автоматик. Каквото и да си говорим обаче най-щастливите татковци са тези, седнали зад волана на версиите AMG. С 557 в „малката“ и 585 к.с. в S-ката поставяме сериозно въпроса защо да се ходи на море, след като може да прекарате лятната отпуска край китното градче Нюрбург в планината Айфел. Точно контрастта между тихото, неангажиращо и отпускащо реене по завоите на първокласен път и зверското свистене на изтерзана гума по идеалната състезателна линия е темата на видеото по-долу.

Усещането е като за кръстоска между луксозна бизнес лимузина и болида на Хамилтън във Формула 1, а благодарение на системата 4MATIC дори може да минете за авантюристичен еколог планинар. Поне докато погледите на околните не се концентрират върху табелката V8 BiTurbo.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ