Peugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue Paris

28 March 2018 10:36
Peugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue Paris
Peugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue ParisPeugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue ParisPeugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue ParisPeugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue ParisPeugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue ParisPeugeot 508 ще бъде ексклузивно в Peugeot Avenue Paris
Прочетете повече за:
Peugeot508
[URIS id=5888] До края на май 2018 г. Peugeot Avenue Paris ще е ексклузивен домакин на новия Peugeot 508 по време на експозиция, демонстрираща технологичния свят на марката.  Два автомобила в червен и тъмносин цвят бяха представени на витрина на Шанз-Елизе, приканвайки посетителите вътре, за да ги разгледат.   Дигиталното преживяване „Автоматизирани технологии“ в нишата Balzac позволява на посетителите да се потопят в един завладяващ технологичен тунел. Трите вселени са представени с механиката на калейдоскоп с уникален звуков фон, произвеждан от високоговорители на Focal. Посетителите могат да получат видеоклип от своето преживяване по имейл и да го споделят в социалните мрежи.   Изложбата слага край на 16-тия и последен сезон на Peugeot Avenue Paris и ще служи за преход към „изцяло дигитално“ преживяване, отново в търсене на индивидуално преживяване на клиентите. Оттук нататък тези дигитални устройства ще заместят физическия шоурум, предлагайки всеобхватно преживяване на клиентите на марката по цял свят 24 час на ден, 7 дни в седмицата.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ