Галерия: Elite Garage – мечтаната колекция (част 1)

20 June 2013 13:46
Галерия: Elite Garage – мечтаната колекция (част 1)

Има едно градче в Швейцария, в което живеят по-малко от 5000 души и вероятно никога не сте го чували. Но има нещо, с което може да запомните Цуцвил и това е невероятната колекция от над 1100 автомобила, събрани под покрива на Elite Garage. Повечето от тези коли са легенди, голяма част са спортни, не малко са луксозни и класически. Това е една от най-впечатляващите автомобилни колекции в света.

Elite Garage е основан през 1977 г. и е специализиран в продажбите на ексклузивни автомобили. През последните 26 години са продали над 20 000 коли, включващи почти всяка една екзотика, за която се сещате в момента. В историята си над 100 различни Lamborghini Diablo-та намират своя нов собственик, благодарение на Elite Garage. През последните десетилетия Elite Garage се превръща от скромен гараж в компания със спираща дъха площ от 40 000 кв. м., пълна с много редки и екзотични коли.

Част от днешната колекция включват Lamborghini Miura SV, Ferrari F50, два броя Mercedes CLK DTM, Lancia Stratos и Bugatti EB110 SS. Тук са още Audi Sport Quattro - истинската икона на 80-те и първоначално създадена за „Група Б”, Renault Alpine и Ferrari 550 Maranello. През последните 7 години Elite Garage основно се фокусира върху класическите автомобили, като затова голяма част от колекцията са точно такива.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ