Hyundai извади нов i10

08 August 2013 11:06
Hyundai извади нов i10
Прочетете повече за:
Hyundaii10

Миниатюрната градска кола бе пусната в продажба през 2007 г., но получи лек фейслифт през 2011 г., за да пасва на обновеният стил на Hyundai.Новият модел предлага още по-готини линии и зейнала като челюстите на акула предна броня, интегрирани диодни дневни светлини (защо не?) и стилни лайстни на вратите.

Моделът е по-дълъг (80 мм) и по-широк (65 мм) от колата, която заменя, но е с 50 мм по-нисък от предишния i10, което определено е силен бууст за спортните амбиции на мъника. Промените водят до най-голямото пространство за краката и багажника в класа, докато снижаването на височината би трябвало да предостави по-добро управление. Междуосието е разтегнато с 5 мм, тъй като шасито е ново.

От Hyundai не са съобщили с какви двигатели ще се предлага новият i10, но предполагаме, че ще са стандартните и вече познати три и четири цилиндрови даунсайзнати двигатели. Новият i10 ще влезе в производство през септември, за да се пробва в конкуренцията на Fiat Panda, Renault Twingo и Volkswagen Up!.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ