Домани: Италфест 2013!

27 September 2013 15:39
Домани: Италфест 2013!

Притежавате Maserati MC Stradale и се чудите какво да правите през почивните дни? Спрете да мислите, вече имате дестинация - Хасково и „Италфест 2013“.

Шегата настрана. И прохождащите момченца знаят, че италианските автомобили притежават специфична харизма, несрещана в никоя друга марка. Емоционалните форми на Alfa, красивата агресия на Maserati, пламенното излъчване на Ferrari, екзотиката на Lancia иии... Fiat.

Но преди да ни се обидят феновете на последната, припомняме, че Ричард Хамънд едва не се влюби в своята Barchetta по пътя на Тримата влъхви, Мей обича и си кара с кеф личната Panda, а Джеръми – заедно с другите двама – смята, че Multipla е страхотен автомобил. Наистина.

Към феста обаче. Той е десети поред, датите са 28 и 29 септември, а организатори - „Клуб Алфа Ромео“, „Фиат форум България“ и „Клуб Ланча форум“.

Какво ще се случва? Ще има демонстрация на майсторско шофиране и аудио тунинг състезание, както и награда за автомобила, запазен в най-оригинален и стойностен вид. Състезателният аспект на феста ще продължи с дисциплините „Пит стоп“ за смяна на гуми, „Теглене на автомобил“ (теглене от хора, а не коли).

Последното, което ви трябва да знаете, са часовете: началото на феста е на 28-и в 10 ч., като допускането на автомобилите започва два часа по-рано.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ