В бойна готовност: Lambo Veneno Roadster

02 December 2013 10:55
В бойна готовност: Lambo Veneno Roadster
Прочетете повече за:
LamborghiniVenenoRoadster

По-детско и едновременно мъжко световно представяне на автомобил от това здраве му кажете. Възможно най-ненормалната и изчанчена форма за автомобил, която не се сещаме, самолетоносач, изтребители и бомби. Сякаш от Lamborgnihi са отворили чекмеджето на някой четвъртокласник и просто са наредили играчките му в мащаб 1:1.

Точно затова харесваме Lamborghini. В свят на отпадане на цилиндри, екология и сигурност на пешеходците италианците продължават да правят жадни 6,5-литрови V12 коли, които започват да ни съмняват, че „ботушното“ правителство отдавна поддържа връзка с интелигентна извънземна цивилизация.

Настоящата фотосесия на Lamborghini Veneno Roadster откриваме в сайта crankandpiston.com, екипът на който е сред поканените на световната премиера на колата, състояла се вчера. Мястото? Самолетоносачът на италианските военноморски сили Cavour, пристанал къде другаде освен в Абу Даби.

Разгледайте дузината фотографии на колегите. Ние също си ги превъртаме от време на време. А в случай че не помните подробностите около колата, помагаме веднага.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ