Най-добрите фотографии от срещата на McLaren F1

07 June 2014 20:30
Най-добрите фотографии от срещата на McLaren F1
Прочетете повече за:
McLaren F1McLaren

Само 107 са произведените McLaren F1. Това са 69 шосейни автомобила (включително прототипите), 28 F1 GTR, шест F1 LM, три F1 GT и едно резервно шаси.

Малкият тираж е една от причините да се чувствате много щастлив, ако някога сте виждали на живо развиващото 391 км/ч купе.

Представете си какви върховни нива на истерия са завладели жителите на Тоскана и красивия град Сиена, когато индианска нишка от McLaren F1 и модерните му наследници се появи в района миналата седмица.

Причината? Частно събиране на собственици на модела. Не е състезание. По-скоро си представете, че старите McLaren-и разтягат мускули под фантастичното пролетно слънце на Италия, докато собствениците им наглеждат един от любимите си винарски райони на Европа. Звучи ужасно.

Групата, както вече писахме, се състои от 12 броя McLaren F1, шест McLaren F1 GTR, два McLaren P1 и доста голям брой 12C и 650S като поддържащи коли. Да, поддържащи. Това звучи по-хубаво от билет за ложите на „Силвърстоун“ с включени безплатни ядки и Бърни Екълстоун за гид.
„Стандартният“ McLaren F1 се задвижва от 6,1-литров V12 на BMW с 627 к.с. Те са достатъчни да катапултират суперколата до 100 км/ч за 3,2 секунди и (където това е възможно) да я ускорят до 390 км/ч.
За радост на тези от вас, които не четат този материал от Тоскана, фотографите Мартин Винсент и Емануеле Коло са запечатали обиколката на McLaren в няколко магически фотографии.

Вижте катастрофирал по време на събитието McLaren F1!

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ