Идва Great Wall Drag Challenge

26 August 2014 17:39
Идва Great Wall Drag Challenge
Прочетете повече за:
Great WallБългариядрагWhatta Drag

Уикенда преди първия учебен ден за тази година ще се проведе третият кръг от Националния шампионат по драг състезание. За да не се налага да прелиствате календарите на стената и да се взирате в онези малките настолни ще ви кажем, че датите са 13 и 14 септември.

Състезанието ще се проведе на пистата до село Кондофрей, а генералният спонсор ще бъде Great Wall България. Освен високите скорости, голямата доза адреналин и страхотното шоу, всеки, който иска да изпробва възможностите си на автомобила, ще може да го направи на обезопасеното трасе на Great Wall Drag Challenge. Съботният ден е предвиден за свободни стартове и тренировки.

Също така всеки заинтересуван ще може да се запознае отблизо с възможностите на пикапа Steed 5. А ако имате интерес към продуктовата гама на Great Wall, ще има специално обособена зона, където ще ви запознаят подробно с нея.

Организаторите напомнят на гостите и състезателите на Great Wall Drag Challenge, че бързите скорости се развиват на пистите, а разумното и безопасно шофиране е въпрос на отговорност.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ