Два дни новият C4 Cactus отговаряше на въпроси

12 September 2014 15:06
Два дни новият C4 Cactus отговаряше на въпроси
Прочетете повече за:
CitroenC4 CactusCactus

В четвъртък и петък екипът на TG имаше възможността да опознае новия Citroen C4 Cactus и неговите “бодли”. Перефразирано, всички тези “бодли” са логичните въпроси, които човек може да си зададе, когато се докосне до Cactus. Например: “Защо airbumps на вратите?”, “Защо touch screen, а не бутони?”, “Защо голяма предна седалка, а не две по-малки”, “Защо пилотирана скоростна кутия, а не автоматична?” и т.н. Всички тези въпроси ни бяха зададени в началото на теста, а след това бяхме оставени да размишляваме върху тях до Разлог.

Повече за отговорите ще може да прочетете в редовете на следващия брой на списание Top Gear, а сега само ще кажем, че колата е много странна, но положително странна. Това е интересен автомобил, който много хора не биха разбрали, но реално притежава идеи, които просто се нуждаят от повече време за осмисляне и запознаване с технологиите.

Отделно от тези екзистенциални въпроси колата е в стил луд-на-шарено-се-радва, което много ни харесва и я прави силно отличима и свежа в трафика. Идва с два бензинови двигателя, единият е атмосферен и има 82 к.с., а другият разчита на турбокомпресор и 110 к.с. Дизелите също са два, един с 92 к.с. и един със 100 к.с. Може да изберете между ръчна скоростна кутия или пилотирана, а след това започва избирането на цветове, оборудване, “джаджи” и прочие, където със сигурност ще загубите една седмица...

Седмица, през която ние пък ще анализираме нашите впечатления и ще структурираме разбираеми отговори на въпросите по-горе.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ