4 броя на героя: F-150 за SEMA

04 November 2014 10:59
4 броя на героя: F-150 за SEMA
Прочетете повече за:
SEMA 2014Ford F-150

Информацията за пикапите не е особено изчерпателна, но виждаме изобилие от диоди в предниците на някои от версиите, както и нескромен размер гуми. Фокусираме се на два от вариантите, Bushwacker, на първата снимка, и TSDesigns на втората.

Bushwacker очевидно е ориентиран към хардкор офроуда, екипиран е с Warn лебедка, 20-инчови джанти и стабилни гуми за целта. Машината е снабдена още с въздушен компресор и кутия за инструменти, монтирана в легена. От Ford я промотират като off-road support vehicle, или, казано по нашенски, помощен офроуд автомобил.

Ако предпочитате асфалта обаче, TSDesigns версията ще ви допадне повече. Легенът е покрит с капак, джантите са 24-инчови, окачването е свалено, а вътре пасажерите се радват на Alpine стерео и кожен салон Roadwire.

Данните на двигателите не са споменати, като е известно обаче, че са снабдени с механичен компресор от Vortech. Останалите две версии са кръстени Extang F-150 Skyjacker Controlled Burn F-150.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ