VW T-Cross дебютира в България

17 April 2019 18:56
VW T-Cross дебютира в България
VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България VW T-Cross дебютира в България
Най-малкият SUV модел в семейството на Volkswagen бе представен у нас по време на специална церемония в ресторант „Естерхази“. Моделът се задвижва от 1,0-литров бензинов мотор с мощност 115 к.с., който се предлага с 6-степенна механична трансмисия или 7-седемстепенна автоматична с два съединителя, както и 1.6 TDI дизелов с 95 к.с.

Автомобилът има многобройни модерни електронни системи за асистенция на шофьора, доскоро запазени само за автомобилите от по-високите класове, вече се предлагат и при T-Cross. Дължината е със 120 мм по-малка от T-Roc, но има 4 врати. Багажното пространство е 1281 литра. Приложението Volkswagen Connect изпълнява ролята на личен асистент на шофьора, има три нива на оборудване: T-Cross, Life и Style. При нива Life и Style се предлагат и дизайнерски и R-line пакети оборудване.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ