Новата кола на Джеймс Бонд е разработена от самия него

18 October 2019 13:04
Новата кола на Джеймс Бонд е разработена от самия него
Новата кола на Джеймс Бонд е разработена от самия негоНовата кола на Джеймс Бонд е разработена от самия негоНовата кола на Джеймс Бонд е разработена от самия него

Автомобилите от марката Aston Martin са главният атрибут във филмите за Джеймс Бонд. Тунинг-ателието Neiman Marcus представи поредния такъв автомобил , в чиято разработка е участвал самият Агент 007.


Името на автомобила е напълно подходящо за филма - 007 DBS Superleggera. Колата разполага със специална оборудване, което носи името Fantasy. В проектирането и разработката на машината е участвал актьорът Даниел Крейг, който играе Джеимс Бонд в последните филми от поредицата.

 

Суперколата е боядисана в тъмно-син цвят, който отлично контрастира с черно-сребристия интериор. Не се съобщава дали има промени в техническите параметри на модела, която означава, че автомобилът отново разчита на V12 двигател с обем 5,2 литра и мощност 715 к.с

 

В специалния допълнителен комплект са включени часовник Omega и билети за премиерата на 25-я филм за Агент 007 - "No Time To Die" (Няма време за умиране), който ще се появи на големия екран през април 2020 г. Ще бъде произведени само 7 автомобила с пакет Neiman Marcus Fantasy, като всяка от тях ще се продава на по цена от 700 007 долара.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ