Abt увеличи мощността на TT RS

22 October 2019 11:26
Abt увеличи мощността на TT RS
Източник: Abt
Abt увеличи мощността на TT RSAbt увеличи мощността на TT RSAbt увеличи мощността на TT RS
Освежаването на Audi TT RS остана в сянката на новото RS6, но в Abt предлагат доста по-сериозна версия на купето. От тунинг компанията скромно обясниха, че 2,5-литровият 5-цилиндров двигател е получил нов електронен блок, който управлява работата му и така мощността се е повишила от 400 на 456, като има увеличение и на въртящия момент – от 480 на 528 Nm.

Допълнението е, че всички системи за безопасност, действащи при оригиналната мощност на двигателя продължават да са активни, което означава, че повишението на мощността е „сигурно и надеждно”.

Но още не е ясно колко по-бързо е станало Audi TT RS, но стандартната версия е доста бърза – 3,7 секунди за спринта от 0 до 100 км/ч, а максималната му скорост е 280 км/ч. Но определено има стъпка напред и в тази посока.

Заедно с повишената мощност идва и нова спортна изпускателна система от неръждаема стомана плюс нови сдвоени накрайници отзад. Дали обаче съседите ви оценят събуждането на Abt версията на TT RS рано сутрин?

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ