Pagani превзе Ню Йорк

08 November 2019 10:07
Pagani превзе Ню Йорк
Източник: Pagani
Pagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню ЙоркPagani превзе Ню Йорк
Pagani е сред най-младите италиански производители на суперавтомобили в сравнение с Ferrari и Lamborghini, но компанията има почти 20 години зад гърба си. Сега марката реши да разкаже историята си на Централната гара в Ню Йорк. На ден през гарата минават 750 000 човека, които от вторник насам имат възможност да разгледат 6 модела на Pagani.

Пет от тези автомобили са версии на Zonda: Zonda R, Zonda F, Zonda Cinque, Zonda HP Barchetta и първият сериен автомобил от този модел, с който Pagani дебютира на изложението в Женева през 1999 година. Шестата е Huayra Roadster BC – последният модел на марката, който се появи на Автомобилната седмица в Монтерей тази година.

Заедно с колите има и експозиция, която носи името „Pagani, Историята на мечта” и разказва за развитието на компанията, като стартът е през 1982, когато Хорасио Пагани идва от Аржентина в Италия, където работи за Lamborghini и по-точно по модела Countach. По-късно той основава собствената си дизайнерска компания в сградата, намираща се точно до централата на Lamborghini.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ