Ауто Италия ЕАД остава оторизиран дистрибутор на Alfa Romeo

22 January 2020 19:40
Ауто Италия ЕАД остава оторизиран дистрибутор на Alfa Romeo
Източник: Alfa Romeo
Като Оторизиран дистрибутор на марката Alfa Romeo в България, по силата на действащ договор с FCA Group, „Ауто Италия“ ЕАД желае да декларира своята позиция,във връзка обявена публично информация от медиите.

С настоящето уведомление компанията цели да защити коректността на информацията,правата и интересите на българския потребител, както и да запази конкурентна среда,поради създадено усещане за промяна или подмяна на икономическите субекти.

Продължавайки да е Оторизирандистрибутор на марките на FCA Groupв България – Abarth, Alfa Romeo, Fiat и Fiat Professional -„Ауто Италия“ ЕАД е готова да приветства всички, изявили желание да помагат за развитието им на българския пазар.

Направените инвестиции, водените бизнес процеси, реализираните маркетингови стратегии и постигнатите постоянни ръстове в продажбите на брандовете през последните 4 години, в това число най-голям ръст на регистрирани автомобили от всички представлявани марки на българския пазар спрямо предходната година, е признание, че „Ауто Италия“ ЕАД продължава успешно да представлява интересите на всички марки, които предлага. Чрез развитата си през годините мрежа от представителства, „Ауто Италия“ ЕАД гарантира качествено и достъпно обслужване на клиентите на територията на цялата страна.

По отношение на бранда Alfa Romeo, в България предстои представяне на новата моделна година в лицето на основните си модели –Stelvio и Giulia.Тази година любителите на марката отново ще могат да очакват интересни условия и разнообразие от предложения от „Ауто Италия“ ЕАД. Дългогодишниятопит на компанията гарантира сигурност и предимство за клиентите й.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ