Vilner "пипна" интериора на BMW X7

26 January 2020 10:37
Vilner
Vilner Vilner Vilner Vilner
Прочетете повече за:
BMW X7Vilnerтунинг

Българското тунинг-ателие Vilner се занимава предимно с доработка на интериора на различни автомобили, като последният му проект показва категорично несъгласие със салона на големия кросоувър BMW X7. Според собственика на ателието, пластмасовите детайли в интериора са прекалено твърди, което дразни клиентите, тъй като те все пак са платили 120 000 евро за този автомобил.


За целта е подготвен така нареченият "разширен кожен пакет". Той покрива местата, до които пръстите на водача се докосват - основата на седалки, горната част на приборния панел и консолата, както и някои от превключвателите. Според експертите, за това са били нужни 2 квадратни метра кожа.

 

В случая за някои елементи е използвана кожа с цвят Tartufo, а за други - специален кафяв материал. Предпазните колани са получи ярко сини акценти. Освен това, експертите от тунинг-ателието са направи спортна кожена чанта Tartufo в цвят на сапфир.

 

От Vilner са модернизирали и външния вид на BMW X7. Големият всъдеход е получи 21-цолони джанти с кафяви акценти и допълнителни емблеми X7 на задните светлини.

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ