Пролет пукна… явно идвайки насам… и бе заместена от студове, снегове, градушки и порои. Ние обаче празнуваме рожден ден и смятаме да го правим цяла година. А освен това на родна и чуждестранна почва ни се случват безброй интересни неща, типично по TopGear-ски…

Този месец имаме офанзива на вълнуващо родно съдържание. На страниците на брой 163 ще можете да прочетете всичко, което трябва да знаете за първото събитие от нашия мега рожден ден през 2017 – „Бързи и Яростни Експо“. Уви, колкото и да ни се иска е трудно да го пресъздадем с думи. Заедно с премиерата на легендарния автомобилен филм ние създадохме комбинация от свръх доза адреналин за всички автомобилисти и впечатляващо изложение на автомобили във и около София Ринг Мол. Естествено не пропуснахме да се видим с Асен Блатечки, за да си поговорим за още един филм – историята за автомобили, любов и рокендрол, която той иска да ни разкаже със своя „Бензин“.

Продължаваме с вълнуващите събития и преживявания, защото станахме част от първото ексклузивно М събитие на BMW Клуб България, а на всичкото отгоре от там си тръгнахме с BMW М2, което ни отведе в търсене на най-перфектния път за каране у нас.

Брой 163 отбеляза и още един много важен момент за редакцията ни – вече и българския TG гараж се сдоби с автомобил за продължителен тест – BMW 530d от последното поколение G30. Вижте как минаха първите ни дни с него.

Освен нея естествено не липсваха и вълнуващи тестове на родна земя. Приехме едно интригуващо предизвикателство от Mini Countryman, избягахме сред природата с Volvo V90 Cross Country, запознахме се с радикално променената Honda Civic, по-красивото ново Renault Clio и дигитализирания Golf GTE. През това време английските ни колеги пък се забавляваха с Alfa Romeo Stelvio и Bentley Continental Supersports.

И тук стигаме до най-горещите автомобили в броя – Крис Харис разпалено ни говори за неговата специална среща с Bugatti Chiron… в продължение на безброй много страници. След това се отправяме искрено и лично за среща с двама специални и емблематични представителя на синята кръв от острова – McLaren 720S и Land Rover Discovery.

Я… този път успяхме накратко да опишем един брой, който типично в TG стил ще ви отведе на вълнуващи места с още по-вълнуващи автомобили и хора в продължение на 122 страници… Дори ние с лукава усмивка си спомняме всичко като разлистваме страниците! Дерзайте…

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации