Целта на Mulgari, е да почетат миналото и настоящето, като създадат върховната машина на пътя.
Тяхната творба се нарича Icon3 и е базирана на BMW M240i.

Специалистите в дизайна, стайлинга и тунинга, са използвали процес на разработка, вдъхновен от моторните спортове, който се фокусира върху трансмисията, шасито и всички нужни мерки за максимално олекотяване. Резултатът, според тях е : „Кола с невероятна динамика на шофиране и почит към баварските машини, минали и настоящи“.

За каква точно почит става въпрос ?

Icon3 е модифициран така, че да имитира най-добрите черти на миналите М модели. Релефният карбонов покрив е взет от  E46 M3 CSL, като има и допълнителен М аеро канал. Квадратните и по-агресивно изглеждащи удължени крила, са белег на E30 M3.
Предният сплитер, се простира по цялата ширина на бронята, като добавя необходимата притискателна сила.
Колата е с по-широки форми и леко квадратни арки на колелата, които освен страхотно изглеждащи, са и функционални.

Под капака се намира модифицираният B58 на M240i, с 589 Н.м въртящ момент, но от Mulgari не споменават точна цифра за конските сили. Знае се само, че трябва да бъдат под 500, за да може мощността да бъде използвана ефективно.
Шасито и окачването, също са били основна точка за Mulgari, като са били настроени както за комфорт, така и за рязко и чувствително изпълнение на пистата.

Вътре, се натъкваме на салон Recaro и допълващи жълти акценти, които стигат чак до волана, където намираме карбонови перки, които допълват цялостното усещане за връзка между шофьор и кола.

Производството на Mulgari BMW Icon03 е ограничено само до 25 броя, така, че побързайте със своята поръчка.

Източник : Mulgari

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации