За съжаление впечатляващият хибрид BMW i8 е все по-близо до края на жизнения си цикъл и няма да получи директен наследник. Версията Ultimate Sophisto Edition всъщност маркира началото на финалното отброяване на хибрида, чието производство ще бъде прекратено през април 2020 година.

Фейслифтът на i8 в средата на жизнения му цикъл даде нови надежди на феновете на модела със спортен дизайн и 1,5-литров двигател, който се подвизава в лигата на доста по-големите по обем мотори. Все пак, с обща мощност от 380 конски сили, идващи от бензиновия двигател и електромотора, i8 може да се похвали с отлична динамика и удоволствие зад волана. И то не само защото i8 се различава от всички останали хибриди на пазара.

Ограничената серия Ultimate Sophisto Edition включва 200 коли, отличаващи се с отделни елементи в цвят на мед, 20-инчови джанти и интериор в оранжево.

На снимките ще видите и i3S, като електромобилът получава същото черно-медно оцветяване, като няма технически промени в сравнение със стандартния i3S. Само че тук означението на версията е Edition RoadStyle.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации