Главният изпълнителен директор на Porsche Оливер Блуме обеща, че компанията ще продължи да прави автомобили, посветени на емоциите от шофирането докато клиентите имат желание да ги купуват. Блуме коментира плановете на марката за близкото бъдеще и те звучат повече от оптимистично за феновете на спортните модели.

„Ще продължим да произвеждаме сериозни спортни модели – GT3,GT3 RS, GT2 RS, както и Т-моделите – обясни главният изпълнителен директор на Porsche. – Тях може да си ги поръчате дори без радио. С механична трансмисия и т.н.

„Ние слушаме много внимателно какви са реакциите на нашите клиенти. Нашите инженери създават автомобили за мечтите на клиентите ни.”

Точно така се получи с 991 GT3, което първо излезе на пазара с PDK трансмисия, но клиентите веднага поискаха колата да се предлага с механична кутия и компанията реагира бързо.

Освен това, в Porsche планират сериозно да експлоатират богатата история на марката.

„Получихме страхотна реакция на 935 – обясни Блуме за чудовището, базирано на GT2, което няма хомологация за движение по обществени пътища. – В бъдеще ще имаме още такива модели. Но всичко, което правим трябва да е автентично и трябва да има връзка с миналото. Като 935 или 911 Speedster. Те продължават нашите традиции и комбинират миналото и бъдещето, също както го правят производителите на спортни обувки, които сега залагат на линии, повлияни от 70-те години.”

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации