Компанията Ford представи обновената суперкола GT, моделна година 2020 г. Автомобилът е получил титаниева изпускателна система Akrapovič, модернизиран двигател EcoBoost и допълнителни стайлинг-пакети.

Главната промяна при обновения Ford GT 2020 е под капака. Модернизираният туин-турбо V6 двигател EcoBoost с обем 3,5литра е получил увеличение на мощността от 656 до 669 к.с. Моторът е калиброван наново, получил е бутала с пособрена конструкция на канала за охлаждане и нова система за запалване. Всичко това е взаимствано от състезателния GT Mk II.

 

Освен това, инженерите на Ford са подобрили охлаждането на интеркулера, като за целта са променили формата на въздухозаборниците, увеличили са въздушния поток с 50% и са променили характеристиките на окачването в режим Sport, като те е малко по-омекотено от досега.

 

В стандартното оборудване на обновения Ford GT вече влиза титаниева изпускателна система Akrapovič. За суперколата се предлагат и допълнителни стайлинг-пакети. Един от тях е Liquid Carbon, който включва промени по каросерията, карбонови джанти с титаниеви болтове, 6-точкови предпазни колани, 5 варианта на салона и др.

 

Допълнително клиентът може да си поръча състезателни ленти по каросерията, както и боядисване на корпусите на огледалата в един от седем цвята.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации