Известното тунинг-ателие G-Power представи своя проект за доработки на BMW M8, което включва три нива на модернизиране на силовия агрегат. Най-мощната от тях развива мощност от 820 к.с. и 1000 Нм въртящ момент.

Флагманът на баварците е подходящ за подобно изпълнение, тъй като съчетава лукс и производителност. Автомобилът се предлага като купе с 2 или 4 врати, както и като кабриолет, а това означава много за компанията, особено, когато популярността на кросоувърите и всъдеходите продължава да расте.

 

Стандартното M8 може да се похвали с 600 к.с., а версията Competition развива 625 к.с. Ако на някой това не му стига, може да се обърне към ателието G-Power. Неговите експерти успяват да увеличат мощността на 4,4-литровия V8 с две турбини, благодарение на промени в програмното му оборудване. Увеличени са турбокомпресорите, доработени е и системата за неутрализация. Поставена е и нова изпускателна система от карбон.

 

Първото ниво увеличава мощността до 720 к.с. и 850 Нм, като тук промяната е само в електронната програма за управление на двигателя. При второто мощността скача до 770 к.с., като се поставят и по-големи даунпайп-тръби, който работят с увеличените турокомпресори

 

Третият вариант – G-Power G8M Bi-Turbo, вече развива 820 к.с. и 1000 Нм, като при него се използват всички начини за увеличаване на мощността – промени в програмното оборудване, по-големи турбокомпресори, нови даунпайп-тръби със спортни катализаторни конвертори и изпускателна система от титан с накрайници от карбон.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации