Колата е с повишена мощност, пробег и свързаност
След няколко тийзъра Nissan най-накрая представи новия Nissan Leaf в Европа. Следващото поколение на най-продавания в света автомобил с нулеви вредни емисии има дизайн, близък до останалите модели на компанията. Пробегът е набъбнал до 378 км с едно зареждане. Мощността на системата е 110 кВт, а въртящият момент 320 Нм.
Колата е екипирана с ProPILOT, която използва кормилното управление, спирането и ускорението, за да подпомага шофьора при движение в една лента в задръстване или на магистрала. Да, автономно. Това е системата, която поетапно ще навлиза в гамата. ProPILOT Park пък паркира колата сама.

Новият Nissan Leaf е с напълно променен интериор, който е фокусиран върху шофьора и съчетава интелигентно оползотворяване на пространството с оптимална функционалност. Преден панел във формата на „реещо се крило” и ярко сини шевове на седалките, арматурното табло и волана създават спокойна атмосфера и чисто усещане за качество. В същото време новият 7-инчов, пълноцветен (TFT) дисплей подчертава основните характеристики, включително технологията Safety Shield, средство за отчитане на наличната мощност и информация от аудио и навигационните системи. За подобряване на свързаността са интегрирани също Apple CarPlay и Android Auto(в зависимост от пазара).

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации