Не, че през другите месеци не ни се случват вълнуващи предизвикателства, но юни, въпреки непоносимите си жеги, ни донесе безброй усмивки зад волана на удивително пъстра палитра от супер-автомобили ( и не само де)! Наистина, страниците на брой 165 са пълни с някой от най-интересните и вълнуващи супер- и хипер-коли на планетата.

Самите ние, тук в България, бяхме изправени пред предизвикателството на най-лудото състезание на годината – „Луда Надпревара“, където Наско Марков се блъскаше на една поляна с една розова кола, а бяхме част и от „Премиум Рали“, което отново фамозно и неповторимо събра автомобилистичния елит от супер- и хипер- автомобили.

Започваме да си говорим за екзотики още от „Стартер“ не с кого да е, ами със самия Мат Леблан, който ни разказва за неговите. Веднага след това изправяме в безмилостно сражение BMW M4 срещу Alfa Romeo Giulia QV.

Атмосферата се нажежава до червено, защото караме цялата гама на Porsche (включително и чисто новото GT3) по пътищата у нас и по света, както и на писта „Истанбул Парк“ в Турция.

Нещата далеч не се успокояват на следващите страници, ами напротив – Синята Фурия Ford GT побърква сетивата ни по крайбрежния калифорнийски път и писта „Лагуна Сека“, а веднага подкарваме на една страна не по-малко вълнуващия оранжев McLaren 720S, за да разберем дали най-накрая са разбрали, че науката не е всичко. След това определено оставяме науката настрана и отиваме на стриптийз, за да премерим качествата и усещането от „разсъблечените“ пистови оръжия GT3 RS, AMG GT R и M4 GTS.

Между другото си говорим и за бъдещето на моторните спортове и дори за летящ коли, а се връщаме и в миналото с Aston Martin, за да се позабавляваме с наследството на компанията в празен хангар, преди той да стане техен завод.

И накрая, за капак, нашите колеги от Британия ни се хвалят, че имат DB11 и 570GT за „служебни“ коли, а ние през сълзи се разделяме с нашето 530d! Може би тук трябва да кажем, че животът е несправедлив, но прочитайки горните редове трябва да сме доста безочливи, за да го направим. Усмихваме се, беше хубав месец, а брой 165 е вече на пазара, за да го споделим и да ви направим част от всичко това… Бързайте да си го купите, че ние много бързахме да го направим!

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации