От BMW са категорични, че новият BMW 7 Series е най-добрият луксозен автомобил на пазара изобщо. В сравнение с предишния модел, автомобилът е с по-елегантен и модерен дизайн. Екстериорът впечатлява, но интериорът впечатлява повече. BMW 7 Series разполага с два масивни цифрови дисплея както за водача, така и за пътника отпред. В допълнение към това, има и масивен екран за пътниците отзад, който те могат да управляват с вграден сензорен екран за управление, монтиран на вратите. Това подчертава футуристичния характер на колата.

Ето кои са другите й плюсове, които я изстрелват на челно място в класациите:
– Привличащи окото LED светлини – те са направени от стотици компоненти, които ви позволяват управление с изключителна прецизност. Това означава, че можете да блокирате части от фара, когато шофирате през нощта.

– Ефективно, усъвършенствано задвижване – изцяло електрическият модел i7 идва с модерен електрически двигател, който се очертава да е бъдещето на 7 Series.

– Внимание към детайла – всичко е изпипано до последната подробност.

– Перфектен за дълги пътувания – изключително комфортен автомобил, в който можете да се возите часове наред с удоволствие.

– Индивидуален стил – пакетът BMW Individual струва малко повече, но си заслужава. С него можете да си изберете както цвета на автомобила, така и подробности като вътрешните шевове в купето.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации