Германският автомобилен гигант BMW нов вариант на седан от пета серия специално за Китай. Автомобилите от този модел ще имат декоративни вложки върху задните колони на покрива. Там също така ще има светеща „петица“ и панорамен дисплей на театралния екран на BMW по подобие на седма серия. Китайският модел с четири врати ще се предлагат с мултимедия BMW Curved Display, четиризонов климатроник, а интериорният дизайн ще е в два цвята.

Дебютът на возилото от поколението G60 беше в края на май, но едва сега представители на концерна представиха версия на модела специално за азиатската страна.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562807 za5

Междуосието традиционно остава разпънато, като са добавени и специфични дизайнерски решения. Оборудването пък е преработено. „Петиците „за китай ще се произвеждат от завода на  BMW Brilliance Automotive в Шенян.

Моделът ще има както коли на бензин и други горива, така и електрически такива.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562807 za3

Между китайската и глобалната версия на модела има основна визуална разлика и я тя е в декоративните вложки със светлинно число пет на задните колони. То се намира в извивката Хофмайстер, характерна за марката.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562808 za4

Това ще го има във всички „петици“ за Китай. От него може да разберете с какъв двигател е автомобилът. Ако е електрически числото пет ще свети в синьо, а на други горива – в бяло.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562808 za11

Вътрешният интериор почти няма да се различава от този на редовната серия. Единственото, което ще ги отличава, е фактът, че задните седалки ще са по-просторни и ще имат  BMW Theatre Screen – панорамен дисплей с диагонал от 31,3 инча. Това е заимствано от седмата серия.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562808 za6

В китайските седани ще има същото така „кристални“ селектори,  „инкрустация“ на цвета Titanium Bronze. Той ще се намира в предния панел от страната на пътника. Ще има и мултимедия BMW Curved Display.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562808 za8

Очакванията са тези придобивки да привлекат младите купувачи и „петицата“ да увеличи дела си в средния премиум сегмент. А моделът вече се радва на голяма популярност.

BMW представи седан от пета серия за Китай - 1691562808 za9

530 хиляди бройки са продадени в Китай само за две години – от 2020-а до 2022-ра.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации