Chevrolet Corvette се съревновава с най-добрите спортни автомобили от Европа от представянето си през 50-те години на миналия век до наши дни. Заключението на мнозина специалисти е, че Corvette предлага сравнимо и понякога дори по-добро представяне за по-малко пари.

Една от марките, които много пъти са се изправяли срещу Corvette, е Porsche. Имайки предвид това, популярният YouTube влогър Ник, който е фен на Porsche, сяда зад волана на 2022 Chevrolet C8 Corvette Z51.

Първото нещо, което Ник споменава, докато кара, е, че C8 Corvette е много различна кола от това, което обикновено се показва в канала. В по-голямата си част каналът на Ник показва различни модели на Porsche.

Имайки това предвид, Ник започва да сравнява C8 Chevrolet Corvette с Porsche. Той веднага признава, че с Corvette получавате по-добро качество за по-малко пари. За цената на C8 Corvette можете да се сдобиете с Porsche Macan или Cayman, които са по-нисък клас.

След това той продължава да обсъжда стила на C8 Corvette, заявявайки, че често го бърка със суперавтомобил или хиперавтомобил, когато ги види на пътя. Докато натиска педала на газта, за да направи високоскоростно дръпване, Мъри нарича 6,2-литровия V8 на Corvette „ужасяващ“, в добрия смисъл, разбира се.

Всъщност това не е първият път, в който Ник застава зад волана на Chevy. През 90-те години той наема C4 Chevrolet Corvette, докато пътува до Хавай. Няколко глоби за превишена скорост по-късно, Ник все още се страхува да се върне на островите. Въпреки че двете коли са изключително различни, той отбелязва приликите на V8 двигателите.

Ето и видеото, в което Ник шофира C8 Corvette:

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации