Феновете на Mercedes очакват с интерес следващия Mercedes-Benz E-Class, който ще се появи през 2023 г. по-мощен, с актуализирана платформа и с изцяло електрифицирани двигатели.

Известна вътрешно с кодовото име W214, новата E-класа ще получава актуализации като автономно шофиране от трето ниво в страни, където е законно, и 5G свързаност.

Автомобилът беше сниман при тестване по пътищата в Германия с бяла външна боя, черни алуминиеви джанти и камуфлажна ливрея, закриваща предните и задните светлини, които се очаква да включват най-значимите промени в дизайна на популярния седан.

Един от последните модели, базирани на съществуващата MRA платформа на Mercedes-Benz, новият седан E-Class получава малко по-дълго междуосие.

Всички версии на предстоящата E-класа ще се задвижват от електрифициран задвижващ механизъм с избор между четири или шест цилиндъра. Съществуващите четирицилиндрови бензинови M254 и четирицилиндрови дизелови агрегати на модела OM654 ще се предлагат ексклузивно с интегриран стартер-генератор и 48V електрическа система. Ще има и промени в в изпускателната им система, благодарение на които колата ще отговаря на изискванията за емисии EU7.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации