Моделът на Aston Martin DB11 се появи на бял свят през 2016 г., така че актуализацията за Grand Tourer се очакваше дълго време. Последните шпионски снимки разкриват, че британската фирма работи върху цялостен редизайн на DB11.

В момента гамата на Aston Martin се състои от четири автомобила, DBX SUV, началният модел Vantage, водещият в гамата DBS и DB11. Най-старият автомобил в гамата, DB11, замени DB9 и беше първият Aston Martin, получил технология от партньорството с Mercedes-Benz.

По отношение на дизайна, DB11 със сигурност е подобрена версия на DB9.
Тестовата кола показва, че моделът ще запази същата форма на решетката, въпреки че хромираните детайли в нея може да са променени.

Огромни спирачки се виждат зад 21-инчовите колела на този автомобил, а зад арката на предното колело вентилационният отвор на DB11 ще бъде запазен. С-образните задни светлини се виждат през камуфлажа, а накрайниците на ауспуха с един изход са същите като преди.

Интериорът на DB11 е заимстван от Mercedes, въпреки че е малко остарял.

Немската компания представи най-новата си информационно-развлекателна система MBUX и огромния Hyperscreen, предлаган в по-новите и големи модели. Дори по-големият 12,3-инчов централен екран и 10,25-инчовият дисплей на водача на по-новия DBX е едно поколение зад еквивалентните модели на Mercedes.

,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации