Една от новите марки на пазара е – Hengchi, която разсекрети цените за най-новия си електрически автомобил – това е кросоувърът Hengchi 5, който ще се появи на пазара на цена от 179 000 юана или 260 000 евро и ще се предоставя с доживотна гаранция и поддържане.
За да привлече вниманието на клиентите, фирмата предоставя на притежателите редица безплатни услуги. Те ще се сдобият с електрически автомобил с доживотна гаранция за цялата структура, а същота така и ще бъде с батерия. В цената, разбира се, са добавени и планови прегледи, освен това и безплатна домашна зарядна станция, пътна помощ за цял живот и 5 години достъп до интернет напълно безплатно.
Всички тези бонуси се дължат на факта, че фирмата-майка Evergrande, която е пуснала марката не започна изобщо успешно в автомобилната индустрия и сега се опитват да си възвърнат репутацията.
Размерът на SUV-модела са с дължина от 4723мм, широчина – 1925мм, височина – 1676мм и междуосие от 2780мм. Моделът е задвижван от агрегат с мощност от 240 к.с. и 345 Нм, която се дава на предните колела. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема около 7,8 секунди. Батерията е с капацитет 72,8 кВт/ч, предназначена за пробег от 602 км с едно зареждане.
Интериорът на модела може да се хвали със съдържанието на два дисплея с диагонал от 10,2 инча за шофьора и пасажера до него. Между тях има и 14,4-инчов екран. Информационно-развлекателният комплекс се обвързва с интернет чрез 5G мрежа и работа с Baidu OS.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации