Знаете ли за кой товарен автомобил почти сигурно ще съжалявате, ако си го купите? Това е Nissan Frontier, както го наричат в САЩ или Nissan Navara, както е известен по останалите пазари.  Докато версията за Щатите е с само 4,0-литров V6 двигател, тези за другите пазари са с дизелова опция: 2,5-литров четирицилиндров турбо дизел. Този двигател обаче твърде често създава проблеми.

Повредите на инжекторите, на турбото и на ЕCU са само малка част от проблемите, които може да се налага да разрешите, ако имате такъв пикап. Към това добавете повредите на уплътненията и трудностите при охлаждането.

В Обединеното кралство моделът е още по-разочароващ. Рамката при него е много слаба и не става за превозване на предмети, а именно такава е идеята на пикапа. Отделно от това, специалисти са категорични, че вариантът за Великобритания, наречен Outlaw няма да може да се използва заради много повреди само след няколко години употреба.

Ето защо – съветът е по-добре изобщо да не правите грешка да се сдобивате с такова возило – в противен случай ще се налага често да посещавате сервиза.

, ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации