Volksvagen Golf, който е на цели 19 години, се продава. Интересното е, че превозното средство е супер запазено, тъй като почти не е карано. Пробегът му е точно 2092 км. В по-голямата част от времето колата е била в гараж.

Автомобилът, който се е появил на бял свят през 2003 година, прилича повече на музеен експонат, отколкото на кола, която ще се движи по пътищата. Всъщност обаче е чудесен и за шофиране. Характеристиките му са следните – GTI с 2,8-литров VR6 двигател с 200 к.с, който е комбиниран с шестстепенна механична скоростна кутия.

Максималната скорост, която хечбекът с две врати може да развие, е 260 км/ч.

Не е чудно, че въпреки преклонната възраст возилото се продава. То е със статут на много запазено заради малкия си пробег като в същото време моделът е истинска класика и има редица фенове.

Настоящият му собственик го е придобил през април тази година и сега иска да го продаде, тъй като смята, че ще спечели добри пари от препродажбата.

Ето още подробности за колата:

Гумите му са Michelin и са произведени специално за него през 2002 година – година преди той да види бял свят. Също така има CD и касетефон, люк, круиз – контрол и джанти от 17 цола. Може и да се похвали с напълно оригинално ръководство за употреба и гумени постелки.

А от документите става ясно, че сервизната му история е без никакви забележки.

Преди 19 години, когато е бил нов,  този модел Volkswagen  е струвал 21 000 долара. Сега собственикът смята да му вземе 18 000 долара, тоест малко по-малко, въпреки че возилото вече е доста старо.  Той е убеден, че мисията му ще бъде успешна, тъй като не липсвали мераклии, които да подкарат колата. Все пак, не е изключено и да смъкне малко от сумата, ако така се договори с купувача.

ВИДЕО ВИЖТЕ ТУК:

https://youtu.be/wTfDhCzAFRo

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации