Практичните, компактни автомобили продължават да са популярни и търсени, въпреки че SUV сегментът бележи невероятен прогрес. Когато става дума за малки, но мощни коли Volkswagen е безспорен лидер. Емблематичният хечбек Volkswagen Golf GTI съществува от десетилетия, като последният модел идва с напълно преработен, изцяло дигитален интериор.
Нека видим кои са неговите плюсове.

Предимства:
– модерен екстериорен дизайн
Най-новият Golf GTI идва с подобрен външен дизайн. Предната част на GTI е с адаптивните фарове, които са свързани с характерна ивица. В предната броня на GTI са разположени LED фаровете за мъгла, които допринасят за широката позиция на капака.

– усъвършенствани LED фарове
Golf GTI идва с технологията IQ.LIGHT. За разлика от някои други модели, всеки Golf GTI се предлага стандартно с мощни светодиоди, които могат автоматично да се затъмняват при насрещен трафик. Това означава, че можете да шофирате комфортно, без да се налага ръчно да изключвате дългите светлини.

– изцяло дигитална система за информация и развлечения
Интериорът на Golf GTI е изцяло преработен. Централната конзола е със сензорен екран на информационно-развлекателната система, контролният панел на водача също е напълно дигитализиран. Тази система е свързана така, че можете да получите цялата необходима информация точно пред вас.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации