Mitsubishi обяви, че кросоувър SUV моделът Eclipse Cross е получил максималния 5-звезден рейтинг за сигурност при удар според тестовете на JNCAP*1 и ASV++*2 рейтинг за активна безопасност. Тези рейтинги доказват високите нива на защита, които Eclipse Cross демонстрира по отношение на избягването на наранявания и сериозни травми на пътниците в купето.

Eclipse Cross  e изграден с усъвършенстваната RISE конструкция на Mitsubishi, чийто дизайн поглъща енергията при удар, запазвайки купето без деформации, а коланите и седемте SRS въздушни възглавници осигуряват високи нива на пасивна безопасност. Въпреки че основен приоритет при създаването на това SUV купе е дизайнът, подобренията във фаровете, броните и други детайли от предната част на автомобила демонстрират грижа и към пешеходците. FCM (Forward Collision Mitigation) системата осигурява отлично представяне и в сектор активна безопасност.

Освен на JNCAP тестовете за 2018, Eclipse Cross получи 5-звезден рейтинг и на Euro NCAP, австралийските и новозеландски тестове, както и NCAP стандартите на азиатския регион и региона на Латинска Америка.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации