Българското рали за суперавтомобили Премиум Рали София – Свети Влас стартира с гръм и трясък в сряда 19.06. от хотел „Маринела“. Участниците бяха инструктирани на брифинг, който се проведе в зала E.F.E. Във вътрешната градина на залата всички гости бяха посрещнати от автомобилите „талисмани“ тази година: Porsche Turbo S и първото в България Audi R8 Performace, предоставени от дългогодишния партньор на ралито – Eurolink. Отстрани на червения килим пред Залата можеха да се видят и BMW M5 и BMW M2 от Българския М дилър Auto Bavaria. Автомобилите бяха паркирани върху мултифункционалните гаражни настилки от Energy Sports.

Отборите, които участват в ралито са над 40, като включват автобили като Ferrari California, AMG GT R с 4 литров V8 с 577 к.с. , Lamborghini Gallardo, Ferrari 488 GTB, тунинговано Mercedes – Benz C63 S AMG до 700 к.с., 991.2 Porsche Turbo S и много други. В 13:01часа тръгна пилотният

автомобил BMW М5 на Auto Bavaria, като самия старт беше от открит от българската дрифт състезателка Ива Русинова.

Участниците ги чака 4-ри дневно приключение като първата дестинация, след София е Букурещ. По пътя за северната ни съседка Отборите ще се отбият през летище Лесново, където ще могат да премерят силите на своите автомобили в дисциплината драг. За втория ден, организаторите са подготвили „Time Attack“ изпитание на писта МоторПарк Румъния. Третият ден ще е изненада и за вече участвали отбори в събитието, защото включва изпитание, което до сега не се е провеждало, а именно „Скрити локации“ на територията на Русе. След него всички ще се отправят към Варна. За финалния ден, екипажите ще трябват да се преборят с хронометъра, но този път не за най-добро време, ами за средна скорост в изпитанието „Точна езда“.

Очаквайте да видите и индивудуално брандираните автомобили, които са част от Ралито, като при тях присъства расовият спортист от Торино, Alfa Romeo 4C, брандиран специално от benzin.bg и Orlen Oil, луксозният grand tourer от Япония Lexus LC500 от Top’s Honey и персонализирания автомобил на Goto: Jewellery and Diamonds.

Финалът на Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2019 ще се състои на добре познатото ни място, а именно Марина „Диневи“ в Свети Влас на 22.06 от 16:30 часа, където ралито ще приключи със страхотен купон в Планет Яхт Клуб.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации