Когато става въпрос за нови продукти, Jaguar имат светло бъдеще, като се има предвид, че цялата им гама ще бъде освежена. Вече знаем, че следващото поколение XJ ще получи изцяло електрическа версия, като няколко специално подбрани човека, имаха привилегията да са първите извън JLR, които да видят флагмана с нулеви вредни емисии.

Журито на Световните автомобилни награди, беше поканено от Jaguar в дизайнерските студия в Ковънтри, за да се запознае с бъдещите продукти на автомобилопроизводителя. Вероятно, най-интересното от тях беше изцяло новият XJ, който по план трябва да замени предишното поколение, което излезе от производство на 5 юли. Автомобилът няма да бъде разкрит скоро, така че липсата на каквито и да е снимки е разбираема.

Друг важен автомобил показан зад затворени врати е бил J-Pace. За големият SUV се носят слухове от години, като за сега се знае само, че той ще заема по-горна позиция от F-Pace в продуктовата гама на Jaguar. Разбира се, при разработката на хардуера е взета в предвид електрификацията, така че вероятно ще има хибридни опции.

Заместниците на XE и F-Type, също са били показани на журито, като Jaguar дори скромно споменават за възможни нови модели.

Oт следващата година, всеки един Jaguar ще се предлага с електрифициран агрегат, като компанията споменава, че в следващото десетилетие, ще концентрира усилията си върху частично и изцяло електрифицираните автомобили.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации