Електрически SUV с дизайн като на Mustang – това ще е следващата голяма премиера на Ford, която трябва да стане факт на 17 ноември. Във форума MachEForum се появиха интересни рендъри за това как ще изглежда новият модел Mach E.

Предположението за дизайна на модела са базирани на изтеклите наскоро CAD изображения на проекта, по който работи американският гигант.

Все пак, има и разлики – основно в оформлението на предницата, фаровете и решетката, като тук се крият и най-интересните предположения какъв точно дизайн ще изберат във Ford.

Плановете на компанията са моделът да е пряк съперник на Tesla Model X, тъй като на американския пазар се оформя сериозно съперничество за това кой да предложи на клиентите изцяло електрически модел в най-популярните пазарни сегменти – този на луксозните и спортни SUV модели, както и при пикапите. Предполага се, че премиерата на новия електрически SUV ще е на изложението в Лос Анжелис по-късно този месец. От компанията вече обещаха пробег с едно зареждане над 480 км.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации