Компанията Jeep сe готви да стане най-екологичния производител на всъдеходи в планетата, като за целта променя отношението си към стандартите за вредни емисии. Всички модели на американския бранд ще бъдат електрифицирани, като това ще започне още от началото на 2020 г.

На първо време компания ще предложи 3 модела на ток, както и 7 хибрида. Те ще разполагат с впечатляваща мощност на задвижващите системи, а също така ще бъдат и високопроходими, за да запазят стандартите на Jeep в това отношение, заяви шефът на компанията Кристиан Мьонер.

 

Първият хибрид на Jeep ще бъде Wrangler, който ще се появи на пазара още в средата на 2020 г. Ако всичко е наред, този модел ще се произвежда в обновената фабрика на компанията в Толедо (Испания).

 

През 2021 г. американската марка ще предложи хибридни версии (тип плъг-ин) на новото поколение на Grand Cherokee, а също така и на следващите генерации на Wagoneer и Grand Wagoneer. До края на 2022 г. от гамата на Jeep ще отпаднат дизеловите двигатели, а моделите ще получат автономни системи за движение от трето ниво.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации