Ако сте почитатели на книгите и филмите за Джеймс Бонд, то селекцията ни от автомобили на митичния агент 007 със сигурност ще ви хареса. И сме се постарали да изберем за вас най-добрият автомобил за Бонд. От друга страна, премиерата на новия филм за агента беше отложена за ноември, така че това четиво ще е актуално почти цяла година.

Има и още други интересни неща – сравнение на две от колите, които променят имиджа и начина, по който хората възприемат електромобилите – предложенията на Honda и Mini. Освен това, успяхме да надзърнем в заводите, където се произвеждат два от символите на модерното време – McLaren Speedtail във Великобритания и бойният самолет F-35 в Щатите. Сравняваме и три доста различни автомобила, събрани в клишето „служебни хибриди”.

Последният брой на BBC TopGear България достига до вас само в дигитален формат, тъй като кризата с разпространението и пандемията от коронавирус взимат жертви и печатните медии са в първите редици. Време е за промяна и да се надяваме, че тя ще е за добро. Финиширахме със скорост, както това се случва на летящия финал в ралитата, въпреки че както казват опитните навигатори, имахме записки за още няколко километра… Но след всеки финал идва и нов старт. А с него опитът и хубавите спомени, които всички ние ще запазим за себе си.

Брой 198 на BBC TopGear България може да разгледате безплатно тук

Приятно четене!

И още нещо – ако ви липсват предишни броеве на BBC TopGear България, то може да звъннете на Ганчо Гявуров на 0882500771, за да ги получите на преференциална цена.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации