Всеки ползвател на нов автомобил от Jaguar вече може да се възползва от удължената гаранция. Компанията вече предлага нова петгодишна гаранция за всички свои модели, включително електрическите и plug-in хибридните автомобили.

Jaguar  е първата автомобилна компания, която прекрачи приетите за индустрията стандарти и удължи гаранционния срок на автомобилите си от 3 на 5 години. В рамките на тези пет години, при възникнал дефект, компанията ще поправи или замени с изцяло нов автомобил напълно безплатно, както е посочено в гаранцията.

От компанията вярват, че удължената гаранция на автомобилите им показва увереност в качеството на всички модели от марката. Очаква се новата петгодишна гаранция да повлияе положително върху остатъчната стойност на всеки Jaguar.

Регионалният директор на Jaguar за Европа сподели, че удължената петгодишна гаранция на всички модели от марката, е демонстрация на ангажимента на компанията към качеството и надеждността на всички нейни автомобили. Той добави, че отличното обслужване на клиентите на компанията е неин приоритет. Спокойствието на клиента е най-важното за Jaguar, добави още той. А благодарение на удължената гаранция всеки клиент може да се почувства напълно спокоен.

 

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации