Jeep Wrangler 2020 е един от най-добрите офроуд автомобили в класа на компактните SUV возила. Разполага с усъвършенствана информационно-развлекателна система и добре изградено и просторно купе. Освен това се предлага в два типа каросерия: модел с две врати и Jeep Wrangler Unlimited с четири врати.

Повечето кросоувъри имат дизайн, който е с намалено тегло, подобрено управление на пътя и предоставят по-добър комфорт на возене. Инженерите обаче жертват здравината на автомобила, за да постигнат това. Wrangler е един от малкото без този проблем – той е SUV, който може да отиде навсякъде, независимо от терена.

От дебюта си през 1987 г., Wrangler е любим на офроудърите. Те не пестят похвали за здравия дизайн и отличното управление. Освен това стилът му е уникален и никой друг SUV не може да се мери с него.

Все пак, возилото има и някои недостатъци, като това, че вози твърдо и малко шумно. Конкурентни SUV като Toyota 4Runner и Subaru Forester предлагат по-спокойно пътуване. Въпреки това Wrangler продължава да е любим на хората, каращи коли от този клас.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации