Opel Corsa се сдоби с някои иновации. Една от най-видимите на пръв поглед промени е, че при суперминито е вградена Vizor решетка, която беше използвана в моделите Mokka, Crossland, както и при Astra.

Обновен дизайн получиха и матричните светлини, които са актуализирани до 14 подвижни светодиодни елемента. От ръководството на компанията увериха, че светлините могат да светят ярко колкото стадион, гарантирайки високо качество и спокойствие, че шофьорите, движещи се в насрещното платно за движение, няма да се заслепят.

Задната част на автомобила също има някои видими промени. В по-високите нива емблемите са в сребърен цвят, а в по-ниските – в черен цвят. Новият цвят Grafik Grey може да бъде комбиниран с черен покрив.

Интериорът е леко променен, тъй като ще предложи 10-инчова мултимедия с процесора Snapdragon. Когато се осъществи връзка чрез Apple CarPlay или Android Auto, мобилното устройство ще може да бъде заредено безжично. Воланът също е променен, а под капака са разположени хибридни системи, чиито двигател е 1.2-литров бензинов мотор. Мощността му е 100 или 136 к.с.

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации