Вече посрещнахме 2023 г. Пожелаваме на всички да е успешна, щастлива и изпълнена с хубави емоции.
Какво се очаква в автомобилния сектор през Новата година?

Ето някои от прогнозите на изданието „The Verge“:

Смъртните случаи на пътя ще бъдат по-малко
Това е една наистина хубава прогноза и всички се надяваме да се сбъдне. Според медията ще се влагат повече средства в подобряване на инфрасктруктурата и това ще се отрази добре върху качеството на пътищата. Оттам и пътно-транспортните произшествия ще бъдат по-малко, съответно и смъртните случаи ще намалеят.

Все повече електромобили по пътищата
Очаквана прогноза. Производството и продажбата на електромобили върви с бързи темпове и тенденцията ще продължи и през 2023 г. Прогнозира се, че в световен мащаб общите продажби на електромобили ще достигнат 8.6 милиона през настоящата година, а след две години ще има почти 12 милиона успешни сделки.

По-ниски цени
Още една добра прогноза. Изминаха няколко години на постоянно покачване на цените, но се смята, че пикът вече е достигнат и оттук нататък цените ще тръгнат надолу. Всички купувачи горещо се надяват това да е така. Важи както за новите, така и за употребяваните автомобили.

Повече електрически велосипеди
В момента в САЩ продажбите на електрически велосипеди превишават броя на продадените електрическите коли. Търсенето им ще продължава да расте.

, , ,

Абонирай се
Уведомете за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Виж всички коментари

Подобни публикации